Mnogi bi pomislili da oni nemaju ništa zajedničko, fotografija govori više od 1000 riječi

Piše: Redakcija

Neki bi možda pomislili kako bivši predsjednik i bivša prva dama nemaju ništa zajedničko;dolaze iz različitih stranaka, drugih administracija različitih generacija, i različitog odgoja, ali George W. Bush kaže za „People“ kako je vrlo sklon Michelle Obama

– Ona na neki način voli moj humor, a svako ko voli moj humor, meni se odmah sviđa – kaže Bush u intervjuu povodom izdavanja njegove prve umjetničke knjige i prve izložbe „Portreti hrabrosti: Počast komadanta američkim ratnicima“, kolekcije njegovih slika o veteranima 11. septembra.

Sedamdesetogodišnji Bush je imao priliku družiti se i sjediti sa Michelle na zvaničnim događajima, i svaki susret je prošao uz mnogo smijeha, što su svjetski fotoreporteri s guštom bilježili. Neke od fotografija su odmah postale viralni hit.

 

Na pitanje o srdačnom susretu bivši predsjednik kaže: “Kada sam je vidio, bio je to pravi izraz ljubavi.”

Bush Michelle naročito poštuje zbog njenog zalaganja i rada s vojnim osobljem, njihovim porodicama, što je sve svoje obaveze u ulozi prve dame radila besprijekorno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti