Lady Gaga predstavila novu kolekciju

Piše: Redakcija

Lady Gaga predstavila je svoju novu kolekciju za 2017. godinu.

Nakon vanserijskog nastupa u Atelier Versace na Super Bowlu i nastupa na Grammy 2017, Gaga je predstavila LookBook za svoju Joanne World svjetsku turneju.

Lookbook je dizajniran sa Lobster Eye iz Londona i kompanijom Bradavo, fotografije je radio ukrajinski fotografi Synchrodogs, a modeli koji su predstavili kolekciju su

Fotografije lookbooka su uradili ukrajinski fotografi Synchrodogs, a ispred objektiva našli su se modeli Daria Svertilova i Stacy Koren.

Kolekcija  je u stilu Lady Gage, a sadrži majice, kape i nakit sa njenim likom.

“Imali smo šarenu i divlju estetiku na umu, i željeli smo da stvorimo projekat koji izgleda moćno kao cjelina, isto kao i svaka slika kada se odvojeno posmatra. Željeli smo da svaka slika prenese nešto neočekivano u izvesnoj mjeri”, kažu fotografi nove kolekcije.

A ako vam se sviđa neki komad ove kolekcije možete je kupiti na web stranici Lady Gage.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti