Nova Lara Croft je Alicia Vikander

Piše: Redakcija

Nova glumica filma Tomb Raider je švedska glumica, oskarovka Alicia Vikander. Ova 28- godišnja glumica ne krije da je bila i veliki fan Tomb Raider serijala video igara.

“U djetinjstvu sam tajila sam da volim Tomb Raider igre jer nisam imala puno prijateljica s kojima sam dijelila interes za igrama, no zaista sam ih obožavala,” izjavila je Vikander za Total Film časopis.

Alicia Vikander2

Iako je prije dvadesetak godina Angelina Jolie odigrala maestralnu rolu u ovom filmu  došlo je vrijeme za novu glumicu. Međutim većina filmske javnosti smatra da je Angelina najbolji izbor za seksi Laru Croft. Alicia nije slučajno dobila ovu ulogu, naime njen raskošni talentan je došao do izražaja u ostvarenju “Danish Girl”  za koji je i nagrađena Oskarom.

lara Croft

Pišite nam u komentarima kojoj glumici bolje pristaje ova uloga.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti