Željko i Jovana Joksimović čekaju blizance

Piše: Redakcija

Pjevač Željko Joksimović i njegova supruga, voditeljica Jovana Joksimović očakuju prinovu u porodici. Porodica Joksimović na jesen će se proširiti za još dva člana budući da Jovana čeka blizance.

“Kada je otkrila da je trudna, nije željela da tu priču previše širi, znali su samo najbliži članovi porodice. Željko je bio presretan kada mu je saopštila da je u drugom stanju, posebno kada su saznali da su u pitanju blizanci. Oduvijek je želio veliku porodicu”, rekao je za Blic izvor blizak paru.

Jovana i Željko upoznali su se 2008. godine kada su zajedno vodili Evroviziju koja se te godine održavala u Beogradu. Nakon četiri godine veze par se vjenčao na Maldivima, a 2014. godine organizirali su i crkveno vjenčanje. Željko iz prvog braka ima 25- godišnju kćerku Minu, a u braku sa Jovanom trogodišnjeg Kostu.

zeljko joksimovic intervju4

Zbog trudnoće Jovanu je već nekoliko sedmica nemoguće vidjeti pred malim ekranima pa vrijeme provodi u kući sa sinom. U toku prve trudnoće Jovana je izjavila da nije zahtjevna trudnica.

Nisam trudnica koja stalno ima zahtjeve i neke specijalne želje, osim što spavam više nego inače rekla je tada Jovana.

jelena

Jovana i Željko sa sinom Kostom.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti