Počela najveća zabava u Regionu: “Azra Silver Night”

Piše: Redakcija

Na najvećoj zabavi koju je ove godine organizirala grupacija “Avaz”, “Azra Silver Night” okupile su se najveće zvijezde Regiona. Crvenim tepihom prošetale su se najveće zvijezde iz glumačkog, sportskog, muzičkog svijeta i svijeta modelinga, kao i brojni poslovni partneri.

“Azra Silver Night” okupio je najveće zvijezde kao što su: Lepa Brena, Emina Jahović-Sandal, Aleksandra Radović, Željko Bebek, Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Suzana Mančić, Tereza Kesovija, Goca Tržan i mnoge druge.

Svim prisutnim obratila se i glavna i odgovorna urednica magazina “Azra” Amela Keserović, te gostima poželjela dobrodošlicu.

Želim da vam se zahvalim što ste nas proteklih 20 godina koliko Azra postoji na tržištu svojim postignućima i sjajnim karijerama inspirirali da pišemo dobre priče. Nastojali smo i to ćemo činiti i ubuduće da promoviramo porodične vrijednosti, da ukazujemo na ono što je dobro u našoj zemlji i okruženju, da pratimo svjetske trendove, razbijamo tabue, da stvarnost ponekad romantiziramo i prikažemo ljepšom nego što ona jeste. Zašto da ne! Ako smo nekad i kritizirali, to je samo za to da pokažemo da nismo savršeni – kazala je Amela.

 

_MG_3521 _MG_3448 _MG_3458 _MG_3494 _DSC1310 _DSC1232 _DSC1234 _DSC1244 _DSC1267

Pročitajte još