Selma je savršena žena za Orlanda

Piše: Redakcija

Selma Ergeç, koju znamo po ulozi Hatidže u seriji “Sulejman Veličanstveni”, nakon posljednje snimljenje epizode, posvetila se novim angažmanima. I dok svi glumci svijeta potajno sanjaju o proboju na holivudsko tržište, Selmi se dogodilo da je Hollywood došao njoj. Naime, u junu je krenula s kampanjom za sladolede Magnum, a u reklami joj se pridružio ljepotan Orlando Bloom.

U Turskoj je to izazvalo veliki interes, a nedavno se reklama koja je u biti četverominutni film počela vrtjeti na malim ekranima. Selma glumi voditeljicu koja intervjuira Orlanda Blooma, koji pak na upit o savršenoj ženi razmišlja upravo o Selmi i kako je upoznaje u nekoliko različitih situacija – a jedna od zajedničkih stvari im je to što oboje vole sladoled Magnum.

Orlando i Selma krasili su i julsko izdanje časopisa “Elle”, a u najavi kampanje Orlando je rekao kako je već bio u Istanbulu i kako ga svaki put fascinira.

– Moj supruga isto voli dolaziti u Tursku – rekao je glumac koji je u braku s manekenkom Mirandom Kerr. Pohvalio je i kolegicu Selmu.

– Kad sam vidio kako glumi, shvatio sam koliko je impresivna žena – rekao je Orlando, a Selma je nadodala da je ponudu prihvatila čim je čula da će raditi s holivudskim glumcem.

U aprilu je glumica s kolegom Mehmetom Gunsurom koji igra princa Mustafu u “Sulejmanu Veličanstvenom” posjetila Sarajevo i tom prilikom je izjavila da nije ni slutila koliko je popularna na Balkanu. Selma je rođena u Njemačkoj, a govori čak pet svjetskih jezika i jako je svestrana. Sudirala je dizajn, medicinu, psihologiju…, no gluma je njena najveća radost. I dok su turski mediji vrvjeli informacijama kako je ljubila Ibrahim-pašu, odnosno glumca Okana Yalabika, glumica je rekla kako među njima nikad nije bilo romantike izvan seta.

– Novine pišu bajke, Okan i ja smo dobri prijatelji, zabavan je i inteligentan i s njim je bilo odlično sarađivati, ali među nama nikada nije bilo ništa više od kolegijalnog odnosa – rekla je glumica, ali je priznala da je trenutno sretno zaljubljena.

Na setu “Sulejmana” slovila je za omiljenu kolegicu, a zbližila se s Meryem Uzerli i Nur Fettahoğlu (Mahidevran) i često ih se moglo sresti u noćnim izlascima, a Selma kaže da su joj upravo izlasci i ples, uz čitanje knjiga, najdraži način opuštanja.

Izvor: Vecernji.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti