Prkosna Diana: 2 beauty proizvoda s kojima je princeza kršila pravilo šminkanja

Piše: Redakcija

Princeza Diana živjela je pod lupom javnosti od udaje za princa Charlesa. Analizirao se svaki detalj njenog izgleda, od odjeće od šminke.

Diana je voljela svoje oči naglašavati tušem i olovkom, a najviše je preferirala boju koja se nimalo nije sviđala njenoj vizažistici Mary Greenwell.

Naime, nije se odvajala od plavog tuša i olovke koji su postali njen svojevrsni zaštitni znak.

61398033

U jednom intervjuu Mary je priznala kako je naposlijetku ipak uspjela nagovoriti Dianu da ih prestane nositi i koristi druge boje. Na plave oči ne biste nikada trebali nanositi plavu olovku ili sjenilo jer one onda postaju bezizražajne, rekla je vizažistica.

Nakon razvoda od princa Charlesa, princeza je promijenila izgled. Započela je s frizurom i nježnijim make-upom, a zatim je u ormar ubacila i modernije odjevne komade koji su osvježili njen izgled.

Princess Diana wearing a Catherine Walker military style white suit with drum majorette gold frogging and epaulettes during a visit to the Royal Military Academy Sandhurst. Surrey, England - 04.87 Featuring: Princess Diana Where: Surrey, United Kingdom When: 01 Jan 1987 Credit: WENN

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti