Porodila se Emina Ganić

Piše: Redakcija

Direktorica Sarajevske Filmske Akademije i voditeljica poslova na Odjeljenju za akademska pitanja na Unverzitetu Sarajevo School of Science and Technology, Emina Ganić, porodila se u petak,  na poliklinici Podobnik u Zagrebu.

Emina je o porodu informirala javnost na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju na kojoj su Eminina, Edisova i bebina ruka.

Pol bebe je i dalje nepoznat.

eminaPodsjećanja radi, Emina se u maju 2015. godine udala za Edisa Arifagića. Ovo vjenčanje bosanskohercegovačka javnost pamti kao vjenčanje godine. Za dan vjenčanja, Emina je nosila čak tri haljine, iz ljubavi prema samom činu, prema neodoljivom Dioru i prema sjajnom bh.dizajnu.

Za šerijatsko vjenčanje Emina je  nosila dugu bijelu, sasvim jednostavnu i  sjajnu haljinu, koju je kreirao Kaftan Studio.

Foto: Edvin Kalić, Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti