Kaia Gerber, kćerka Cindy Crawford: Prva modna revija mamine nasljednice

Piše: Redakcija

Za Kaiu Gerber, 16-godišnju kćerku svjetski poznatog modela Cindy Crawford, ovogodišnji New York Fashion Week je bio i više nego uspješan. Naime, ova mlada dama se u subotu naveče prošetala pistom jednog od najprestižnijih modnih događaja na svijetu noseći kolekciju „Calvin Klein” brenda, da bi samo dan kasnije nosila odjeću „Alexander Wang”.

Kaia se ovim našla rame uz rame s nekim od najpoznatijih svjetskih modela poput Belle Hadid i Kendall Jenner, a sve prisutne je oduševila, kako mediji pišu, prirodnim talentom.

Osim Cindy, Kaiu je iz prvih redova pratila i urednica Voguea Anna Wintour, kao i niz drugih, u svijetu mode, značajnih imena.

– Ništa me ne čini toliko ponosnom nego kada vidim svoju djecu kako podržavaju jedno drugo – napisala je Cindy ispod fotografije nastale nakon revije mlade Kaie.

1072cafe5 1072cafe4

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti