Madonna, Eva i Severina vole čudotvorni tretman podmlađivanja

Piše: Redakcija

Među tretmanima lica kisikom, izdvaja se Intraceuticals -infuzija kisikom. Vole ga sve holivudske zvijezde, bezbolan je i nosi epitet čarobnog tretmana za podmlađivanje lica.

Trenutni hit u njezi kože lica je tretman Intraceuticals -infuzija kisikom. Tretman je poseban po tome što koristi terapeutski kisik i hijaluronsku kiselinu. Tretman infuzijama kisika namijenjen je svim tipovima kože. Bezbolan je, osvježavajućeg i umirujućeg djelovanja na vašu kožu. Koža vašeg lica nakon tretmana izgledat će pomlađenom, tonus lica podignut i hidratiziran.

Koliko je djelotvoran najbolje svjedoči podatak da mu odoljele nisu ni svjetske zvijezde. Kim Kardashian, Jessica Biel, Eva Longoria, Madonna, Gucci Westman, Justin Timberlake, Naomi Campbell.., na važnim događajima se ne pojavljuju bez prethodnog tretmana Intraceuticals infuzije kisikom. Zaštitno lice Intraceuticalsa godinama je bila Madonna, koja se od aparata i komplementarnih preparata ne odvaja i smatra ih glavnim oružjem protiv starenja. Nosi ga svuda sa sobom tako da su nebrojeno puta paparazzi uslikali njenog tjelohranitelja kako kao obaveznu prtljagu nosi upravo aparat Intraceuticals.

tretman3

Od regionalnih zvijezda, Severina je među prvima isprobala čudotvoran učinak tretmana australskog brenda Instraceuticals. Toplo ga preporučuju i dermatolozi, međutim, ovo ipak nije klasični tretman lica.

Michelle Peck, najpoznatija savjetnica za ljepotu u svijetu slavnih, pojašnjava razliku u tretmanima kisikom:

-Poređenje Intraceuticals hiperbaričnih infuzija kisika s ostalim tretmanima kisika koji se nude danas na tržištu ista je kao da poredite vožnju u Bentleyu s vožnjom na traktoru!.

Intraceuticals tretmani hiperbaričnim kisikom izvode se u dermatološkim poliklinikma, renomiranim wellnessima i respektabilnim kozmetičkim salonima širom svijeta.

Intraceuticals tretman lica sastoji se od  tri dijela:

Prvi korak je aplikacija hiperbaričnog kisika koji ima sposobnost unošenja aktivnih sastojaka duboko u kožu, ali istovremeno djeluje umirujuće, osvježava i hladi. Zato je idealan tretman i za najosjetljivije kože sklone crvenilu i nakon izlaganja suncu.

Zajedno sa kisikom aplicira se i visokokoncentrirana ampula hijaluronske kiseline koja sadrži i snažan koktel antioksidansa, Želeni čaj, i vitamina A, C i E. Hijaluronska kiselina trenutno hidratizira kožu što rezultira pojačanim elasticitetom kože, reduciranju bora, poboljšanoj konturi cijelog lica i generalnog osvježenja i “glow” efekta. Ono što hijaluronsku kiselinu čini posebnom je da se prirodno nalazi u našem organizmu, i da ima sposobnost vezanja vode i do 1000 puta svoje težine, što joj daje prednost pred bilo kojom drugom aktivnom supstancom. Nakon tretmana preporučuje se da u organizam unesete barem jednu litru vode koja će u nekoliko narednih dana još više poboljšati efekt Intraceuticals tretmana.

Kao završni dio tretmana apliciraju se Intraceuticals Gel i Krema zajedno sa LED Light maskom koji dodatno pospješuju učinak samog tretmana, te održavaju i produljuju postignuti efekt.

tretman2

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti