Lindex: Jesenja kolekcija predstavlja uzbudljive nove oblike i detalje

Piše: Redakcija

Ove jeseni Lindex donosi čiste, sofisticirane siluete sa jasnim printevima i ženstvenim materijalima. Jesenja kolekcija predstavlja uzbudljive nove oblike i detalje, dok zadržava svoj klasični izgled.

– Ova sezona je sva u znaku energičnih odjevnih kombinacija. Igra sa proporcijama, kako bi se dobio balansirani izgled. Kombinuje lagane i usko krojene komade uz mješavinu materijala. Trend odražava jasan stav uz inspiraciju da se kolekcija nosi na lagan i opušten način – poručuje voditelj dizajna Lindex-a.

Bež, jaka crvena, tamno ljubičasta i zelena daju ton koji je u kontrastu sa umirujućom paletom boja. Uzorci sa linijama i vezovima pokazuju nove karakteristične elemente. Kolekcija daje veliki značaj detaljima slojeva, vezova i nabora.

Košulje su osvježene s novim detaljima kao što su široki rukavi, mašne ili naramenice. Da bi look bio upotpunjen, dodaju se zanimljivi modni dodaci kao što je ruksak, naušnice ili torbe u bojama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti