Kate Walsh, zvijezda serije, “Uvod u anatomiju” uspješno se oporavlja od tumora na mozgu

Piše: Redakcija

Kate Walsh, zvijezdi serije “Uvod u anatomiju”, prije dvije godine dijagnosticiran je tumor na mozgu. Međutim kako inostrani mediji javljaju Kate je bitku da opakom bolešću dobila.

Kako je ispričala za Cosmopolitan, glumica je bila uplašena za svoj život, ali da je osjetila olakšanje kada je saznala da je riječ o benignoj izraslini. Prvi simptomi koje je osjetila 2015. godine bili su umor i iscrpljenost.

kate walsh

– Pila sam pet kafa dnevno, a i dalje sam bila pospana. U aprilu ove godine sam osjećala veće kognitivne poteškoće, teže sam govorila, gubila se usred razgovora, nisam bila u stanju da završim rečenicu ispričala je glumica za Cosmopolitan.

Iako je u prvom trenutku pomislila da su to posljedice menopauze, Kate je posjetila neurologa, koji joj je na mozgu našao izraslinu veličine limuna.

 Pao mi je mrak na oči, asistent je morao da piše bilješke onoga što ljekar govori. Nisam mogla ni zamisliti da bi to moglo da se dogodi– rekla je glumica koja je samo tri dana poslije dijagnoze operisana.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti