Janet Jackson sa osmomjesečnim sinom Eissom: Bez osmijeha nakon razvoda

Piše: Redakcija

Zašto Janet Jackson nije nasmijana i sretna, pitanje je koje se ovih dana provlači kroz američke medije. Pjevačica je prije nekoliko dana prvi put snimljena sa sinom u naručju, osmomjesečnim Eissom. Iako besprijekorno dotjerana sa crvenim ružem na usnama, pjevačica ipak izgleda zabrinuto, pišu novine. Mnogi pjevačicin izgled povezuju sa bračnim brodolomom, koji je doživjela tri mjeseca nakon što je u 51. godini rodila sina.

Pjevačica se nakon porođoja potpuno povukla iz javnog života i maksimalno se posvetila sinu. Dogovor s bivšim suprugom, katarskim poduzetnikom Wissamom Al Manom, bio je da će dijete nakon razvoda živjeti s njom u Londonu. Par je uspio sačuvati sve detalje brakorazvode parnice i razići se bez ijednog skandala i svađa.

janet103

Janet sa bivšim suprugom Wissamom Al Manom

janet104 janet100 janet101 janet102 janet105

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti