Dalal Midhat: Korak dalje u svojoj karijeri

Piše: Redakcija

Pjevačica Dalal Midhat otišla je korak dalje kada je riječ o njenoj muzičkoj karijeri. Naime, Dalal je najavila svoj prvi internacionalni singl “Never Give Up”, na engleskom jeziku, a koji će biti dostupan na svim digitalnim servisima širom svijeta krajem oktobra.

– Hvala “Tempo” produkciji na pjesmi koja je našla mene u godini kada sam doživljavala najveće uspone i padove i ostvarila moje snove, da radim s idolima iz djetinjstva, da izdam prvu pjesmu na engleskom jeziku i da njenom porukom učinim nešto za druge. Uskoro teaser svega toga što smo pripremali godinu dana, a ja se nadam se da će i ova pjesma naći put do vaših srca – napisala je bh. pjevačica Dalal na svom Facebook profilu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti