Neka vaša odjevna kombinacija odiše luksuzom

Piše: Redakcija

Želite li da vaša najobičnija odjevna kombinacija izgleda luksuzno, za to vam neće biti potrebni niti kašmir niti svila, piše Zadovoljna.hr.

Uz malo kreativnosti svoju garderobu možete osvježiti i podići na jedan novi nivo, i to uz pomoć sljedećih 8 trikova.

1. Igra neutralnim bojama
Krem, bež i ostale nijanse iz spektra neutralnih boja sjajno pristaju uz većinu drugih boja, a ako se odlučite na kombinaciju više neutralnih nijansi, vaš outfit poprimit će luksuznu notu iako za njega niste izdvojili pretjeranu svotu novca.

a

2. Klasična košulja i sako
Dobar sako i obična bijela košulja svakoj kombinaciji mogu dati dozu otmjenosti, a uz njih ćete u bilo kojoj prigodi izgledati dotjerano i spremno za pojavljivanje na formalnijim okupljanjima.

3. Uskladite boje
Poznato je modno pravilo o usklađivanju boje vaših torbe i cipela, ali ponekad se odvažite upariti i neke druge komade, poput veste i šešira s torbom koju nosite te tako dodatno naglasite svoju kombinaciju ključnim koloritom.

4. Monokromatske kombinacije
Odjenite se od glave do pete u bijelo-crnu ili bilo koju drugu monokromatsku kombinaciju te svoju pojavu bez pretjeranog truda obogatite dozom elegancije.

attends the Misha Collection fashion show during New York Fashion Week: The Shows September 2016 at The Gallery, Skylight at Clarkson Sq on September 9, 2016 in New York City.

5. Igra proporcijama
Ponekad outfiti mogu izgledati dosadno i nemaštovito zbog svog klasičnog i već viđenog načina stiliziranja, no ako primjerice košulju opušteno izvadite iz hlača te preko nje prebacite glomazni kardigan, neočekivane linije i proporcije vašu kombinaciju mogu učiniti mnogo intrigantnijom i vizualno zanimljivijom.

Generated by  IJG JPEG Library

6. Metalik detalji
Posegnite za komadima koji na sebi imaju srebrne ili zlatne detalje poput zanimljive dugmadi, patentnih zatvarača ili drugih detalja koji mogu skrenuti pozornost i zamijeniti ulogu nakita.

7. Održavajte sjaj kožnatih cipela
Ako pogled na vaše cipele ostavlja dojam kao da ne držite do njih, vrijeme je da to ispravite. Održavanje sjaja na cipelama, ali i njihova cjelokupnog stanja, ostavit će dojam da posjedujete oko za detalje koje misli na važnost i najmanje sitnice prilikom slaganja vaših odjevnih kombinacija.

Generated by  IJG JPEG Library

8. Prebacite kaput preko ramena
Ležerna kombinacija poput obične majice kratkih rukava i traperica može dobiti luksuzniji štih ako je odlučite zakružiti balonerom koji ćete, poput pravih svjetskih fashionistica, elegantno prebaciti preko ramena.

v

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti