Ronaldova djevojka Georgina: Ona je uspjela ono što su druge pokušavale

Piše: Redakcija

Španska manekenka Georgina Rodriguez, djevojka fudbalera Cristiana Ronalda, uspjela je, kako se po medijima piše, ono što su mnoge prije nje pokušavale. Naime, dijamantski prsten koji je na njenoj ruci nedavno primjećen  pokrenuo je nagađanja o vjeridbi, ali i tome kako će Cristiano, koji važi za jednog od najpoželjnijih neženja, uskoro stati na “ludi kamen”.

Međutim, dok se javnost pita kako je Georgina uspjela da “ukroti” Cristina, mlada manekenka uživa u trudničkim danima i časovima salse.

Podsjećamo, Cristiano već ima troje djece, sina Cristiana Juniora kao i blizance Evu i Matea. Dijete koje će roditi Georgina biće prvo dijete ovog fudbalera koje na svijet nije donijela surogat majka.

harry

harry

https://www.instagram.com/p/BZWAzNShMqt/?taken-by=georginagio

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti