U želji da spasi brak: Julia Roberts pridružila se suprugu Danielu u Splitu

Piše: Redakcija

Poznata hollywoodska glumica Julia Roborts prošlog vikenda boravila je u Splitu.

Naime, Julia se pridružila svom suprugu koji je na hrvatskoj obali radio na novom Netflixovu filmu ‘Ibiza’ koji se snima na raznim lokacijama u Splitu. Supružnici su bili zajedno gotovo stalno, držali su se za ruke i tako negirali glasine svjetskih medija kako je njihovom braku došao kraj, prenosi Story.hr.

24.09.2017., Split - Glumica Julia Roberts sa suprugom Danielom Moderom i djecom uziva na plazi splitskog hotela.  Glumica se pridruzila suprugu Danielu Moderu koji u Splitu snima Netflixov film "Ibiza".  Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Mediji su pisali kako njihov brak odavno ne funkcionira, a da je razlog tome, glumac Richard Gere s kojim se oskarovka, navodno, već godinama viđa u tajnosti. Daniel je i ranije sumnjao da se Julia u tajnosti nalazi sa slavnim glumcem, ali kada je to nedavno pročitao u medijima osjećao se potpuno osramoćeno. O svemu je odlučio razgovarati sa suprugom, no rasprava se vrlo brzo pretvorila u svađu tijekom koje je Moder nekontrolirano vikao.

– Svađali su se godinama, ali ništa nije bilo ni približno kao ova svađa. On je bio bijesan zbog Richarda i odjednom su iz njega izašle sve frustracije nastale u lošem braku. Julia je bila šokirana – opisao je izvor te dodao da je Daniel nazvao Gerea i rekao mu da se kloni njegove supruge.

Pročitajte još