Za žene koje vole drugačije: Vetements čizme o kojima će se još mnogo pričati

Piše: Redakcija

Francuski brand koji čini šest dizajnera koji su svoje modne umijeće i zanat ‘pekli’ u studiju Maisona Margiele, dizajniraju minimalističke komade koji su sve samo ne dosadni. Fokusiranu su na izradu jednostavne i precizno krojene odjeće, a njihove kolekcije su se s nestrpljenjem iščekivale na Sedmici mode u Parizu. Iza njih je tek dvije godine rada na globalnom tržištu, a njihovi komadi već su dostupni u trgovinama širom svijeta i gotovo su neizostavan dio street style reportaža.

Vetements-1

Komad koji je posljednji privukao pozornost medija svakako su ove čizme. Izrađene od kože, ovaj model ima neobičan twist u vidu flomastera koji je preuzeo ulogu potpetice. Flomaster ima i oznaku Vetements na sebi, a s nestrpljenjem iščekujemo saznati koliko će ih dama dodati u svoju kolekciju cipela.

Vetements-2_0

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti