Mila Kunis o nametnutim standardima ljepote: Savršenstvo ne postoji!

Piše: Redakcija

Prelijepa glumica Mila Kunis koja je našoj publici poznata po kultnoj seriji “Lude sedamdesete”, nedavno je za inostrane medije rekla sve što misli o Hollywoodu  i nametnutim stadardima ljepote.

Supruga Ashtona Kutchera sve do danas održala je svoj prirodni izgled, a Mila često za sebe zna reći kako nikada nije bila perfekcionist, te kako su je kao malu učili kako se savršenstvo ne može postići, a o  ženama koje pokušavaju biti savršene, glumica ima jasno mišljenje.

mila2

– To je tužno, upravo zato što je to naša realnost. Svi počinju sličiti jedni na druge. Bizarno je kako žene danas imaju iste crte lica. Kada neko promijeni boju kose, odmah to urade i svi drugi. Mislim da ljudi sve više gube sebe – rekla je glumica i objasnila šta je dovelo do toga da je takav trend postao opće prihvaćen.

– Nisam sigurna šta je tačno dovelo do toga. Ali sigurna sam da su naslovnice na kojima vidimo savršene, lijepe ljude, u svemu tome imale velik uticaj. Tužna je stvar što se uvijek koristi photoshop. Savršenstvo ne postoji. Ono što je na meni lijepo, vama ne mora biti. To ne znači da sam ja u pravu, a vi ne. To je samo razlika u mišljenju – rekla je Mila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti