Jennifer Lawrence otkrila svoj najveći strah

Piše: Redakcija

Strah od letenja je zajednička boljka mnogima, a ni poznate ličnosi nisu pošteđene. Nekima se dešavalo da zbog straha propuste brojne značajne događaje, drugi se, ipak, nekako natjeraju da uđu u avion, ali anksioznost koja slijedi nije lako pobijediti.

Upravo o tom problemu je govorila slavna glumica Jennifer Lawrence koja je u centru pažnje zbog uloge u filmu “Majka”. Ona je bez ustezanja za Entertainment weekly ispričala kakve probleme ima kada se nađe u avionu i otkrila kako joj se dešavalo da potpuno izgubi kontrolu nad sobom.

“Ne plašim se aviona, već sebe, da ne izgubim kontrolu nad sobom u avionu. Kad avion naleti na ‘vazdušni džep’ imam osjećaj kao da padamo. Tako sam jednom na noćnom letu ustala i počela da vičem: ‘Padamo!’”,  rekla je Jennifer i dodala da je njen strah toliko jak da je jednom pokušala da iskoči iz aviona.

“Jednom sam čak pokušala da iskočim iz aviona Air Francea. Ne znam kako me nisu uhapsili. Zaista sam klaustrofobična i morala sam da izađem”, dodala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti