Marija Karan na setu ženske kriminalističke serije napravila haos

Piše: Redakcija

Srbijanska glumica Marija Karan je prema pisanju inostranih medija napravila  scenu na setu kriminalističke serije koju trenutno snima. Marija se za potrebe ove serije jednu scenu snimila potpuno naga.

Do sukoba je došlo  između nje i reditelja jer su krupno snimili dio glumičinog tijela koji ona nije željela istaknuti.

– Ideja je bila da se snimi scena u kojoj će Marija pokazati stražnji dio potpuno nagog tijela. U prvom trenutku produkcija je imala prijedlog da se uzme dublerica kako se poznata glumica ne bi skidala pred kamerama, ali je Marija sama rekla da za to nema potrebe i kako će ona to uraditi bez problema. Kada je snimljena intrigantna scena, glumica je odmah tražila da je pogleda i vidi kako to zapravo izgleda. Međutim tada je nastao potpuni haos. Čim je pogledala scenu, počela je vikati i paničiti zato što joj je kamerman snimao noge u krupnom planu, a posebno celulit. – prepričao je izvor koji je bio na snimanju ove ženske kriminalističke serije.

marija

U seriji “Pet” Marija Karan utjelovila je lik Aleks, uspješne žene koja je spremna na sve kako bi bila bogata i slavna. Upravo iz tog razloga Aleks upada u kriminalističke vode koje joj donose prednosti, ali i opasnosti.

 

 

Pročitajte još