Modna kuća Balenciaga predstavila “najružnije” cipele na svijetu

Piše: Redakcija

U novoj kolekciji za proljeće/ljeto 2018. godine, koju je modna kuća Balenciaga predstavila na Fashion weeku u Parizu, našle su se cipele koje nose neslavnu titulu “najružnijih” na svijetu.

Naime, manekenke su se pistom prošetale u takozvanim “Crocsicama” i to onim s visokom platformom. Modeli koji su predstavljeni u kolekciji ove modne kuće mogu se ukrasiti raznim aplikacijama, krenuvši od metalnih šiljaka pa sve do gumenih cvjetića.

– Šta je ovo? Zar bi to netko nosio – bilo je samo jedan od komentara ljubitelja ove modne kuće.

No, modni stručnjaci smatraju  da će uprkos prvobitnom nezadovoljstvu, ovaj modal biti izuzetno popularan među svim fashionisticama.

Balenciaga Spring Summer 2018 Ready-to-Wear Paris Fashion Week Copyright Catwalking.com 'One Time Only' Publication Editorial Use Only

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti