Udala se u vjenčanici koju je nosila njena baka

Piše: Redakcija

Rijetko koja djevojka skupi hrabrosti i odluči se udati u vjenčanici svoje majke ili bake. No, itekako hrabra i odlučna, to je učinila Jordyn Jensen koja je na svom vjenčanju nosila vjenčanicu u kojoj se udala njena baka Penny Jensen 1962. godine. Jordyn nikome nije govorila o svojoj namjeri, a onda je na vjenčanju svima pripredila iznenađenje.

– Iako sam odluku donijela prije dvije godine, nisam htjela da zna da ću nositi njenu vjenčanicu do trenutka vjenčanja, jer sam htjela da se u tim trenucima sjeti svog vjenčanja – kazala je Jordyn.

Fotografkinja Kortney Peterson ispričala je za “Huffington Post” kako su pozvale baku da izađe ispred kuće gdje je njena unuka nosila njenu vjenčanicu, a u rukama je držala fotografiju svoje bake u istoj haljini.

– Bio je to predivan, neopisiv trenutak i jedna od najljepših reakcija koje sam vidjela. Šutjele su i u jednom trenutku počele plakati. Njena baka je ponavljala: “‘1962… tvoj djed bi bio presretan da te može vidjeti” – kazala je Kortney.

kortney kortney1 kortney2 kortney3 kortney4

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti