Čudesna njega za usne: Balzam koristite kada mislite da rješenja nema

Piše: Redakcija

Blazam za usne je neizoistavan u koezmtičkoj torbici svake žene. Ljeti štitimo usne i kožu od od UV zraka, a zimi od hladnoće. bez balazama za usne život mnogih žena bio bi nezamisliv. No, osim što savršeno njeguje usne i pruža hidrataciju u svakom trenutku, balzam za usne može vam pomoći i u nekim drugim situacijama. Jasno je kako balzam za usne ima višestruku primjenu i nije čudno što ga mnogi imaju u svojim torbicama.

Ako imate problema s neurednim dlačicama, na obrvama, muškarci na brkovima ili neposlušne dlačice na kosi, ukrotiti ih možete i s malo balzama za usne. Balzam za usne je savršene teksture koja može oblikovati vaše neuredne dlačice, te vas na taj način riješiti problema.

Female putting applying lip balm moisturizing balsam. Girl taking care of lips. Skincare.

Ako imate problem s otvaranjem zatvarača na jakni ili hlačama, u pomoć vam stiže balzam za usne. Balzam za usne može riješiti i ovaj problem, na način da ga malo razmažete po zatvaraču, pa ga nekoliko puta otvorite i zatvorite, kako više ne biste imali problema s otvaranjem.

Problemi sa skidanjem prstena su česti. Balzam za usne i taj problem može riješiti, tako da dio prsta oko prstena premažete s balzamom za usne, nakon čega ćete bez problema skinuti prsten.

Svi znaju da se prilikom brijanja neželjenih dlačica vrlo lako dogode posjekotine, nakon kojih neugodno teče krv koja nikako da se zaustavi. Ako vam se to baš sada dogodilo, a žurite van iz kuće i morate zaustaviti krv, te prekriti posjekotinu, to ćete najbolje postići balzamom za usne. Na posjekotinu namažite malo balzama za usne i krv će prestati curiti, a vi ćete moći nastaviti sa spremanjem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti