Biste li prepoznali ikonu filma Isabellu Rossellini

Piše: Redakcija

Ikona filma Isabella Rossellini i u 65. godni ostaje vjerna svom minimalističkom modnom stilu, što potvrđuju posljednje paparazzo fotografije s aerodroma u Los Angelesu. S filmovima kao što su “Blue Velvet” ili “Smrt je tvoja” , Rossellini je stekla svjetsku slavu. Gotovo pola stoljeća, ona je pred filmskim kamerama, i njena slava ne blijedi.

isabella2

Kćerka dvoje poznatih filmaša, glumice Ingrid Bergman i reditetlja Roberta Rossellinija nije imala jednostavno djetinjstvo. Ne samo da je majka ostavila prvog supruga da bi se udala za Rossellinija, već je kasnije ostavila i njenog oca, koji ju je varao s mlađom ženom. Isabella je imala samo pet godina. No, ova teška životna faza motivirala ju je da izgradi međunarodnu karijeru kao glumica i model. Taj stav, želja za novim izazovima i danas je drže aktivnom u poslovnom svijetu. Ona i danas s velikom predanošću sve svoje uloge donosi na veliko platno. Njen zadnji hit je bio film “Joy“, koji je glavnoj glumici Jennifer Lawrence donio i Zlatni globus. Ovo sigurno neće biti posljednji dobar film u kojem smo gledali pametnu i bezvremensku Italijanku.

isabella3

isabella1

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti