Pet stvari koje možete posuditi od njega

Piše: Redakcija

Nemam šta da obučem je rečenica koju je svaka žena izgovorila barem jednom. No, ako naiđete na ovu vrstu problema preporučujemo vam da zavirite u ormar svoje jače polovine gdje ćete sigurno pronaći i nešto za sebe. Evo na koje komade da obratite pažnju.

1. Bijela košulja

Ako ste gledali barem jedan Hollywoodski film poznato vam je da žene izgledaju zavodljivo i seksi u jednostavnoj, muškoj košulji. Možete je kombinirati s farmerkama, a široki pojas oko struka će svakako upotpuniti vaš stajling.

2. Boyfriend farmerke

Ovaj model je u posljednjih nekoliko godina zaludio blogerke širom svijeta. No, ukoliko još niste nabavile svoje, preporučujemo vam da pozajmite muške farmerke. Savršen look ćete postići ako na njih nosite mantil jednostavnog kroja i štikle.

3. Majica

Iako sve dame vole da spavaju u majicama jače polovine, neke od njih zaslužuju i da se obuku u prilikama van kuće. Ukoliko je majica adekvatne dužine možete je nositi i kao haljinicu, a ukoliko je obučete na farmerke i teksas jaknu sigurno je da ćete postići savršen look.

4. Dukserica

U kombinaciji s kožnom suknjom i statement ogrlicom njegova dukserica će izgledati savršeno. Možete je nositi i preko košulje ili uz skinny pantalone.

Pročitajte još