Ronaldova djevojka Georgina: Buduća mama brine o fudbalerovoj djeci

Piše: Redakcija

U intervjuu koji je dala za španski magazin “Hola” 23-godišnja manekenka, inače djevojka slavnog fudbalera Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez otkrila je da s fudbalerovim nasljednicima ima super odnos te da svakodnevno provodi vrijeme s njima.

– Porodična sam osoba. Volim djecu, prirodu i životinje. Svakodnevno se bavim sportom, uravnoteženo se hranim, odnosno izbjegavam teške obroke i držim se mediteranskog načina ishrane. Mada, otkada sam u drugom stanju nisam na strogim dijetama i često se počastim poslasticama – rekla je ona između ostalog.

A fotografija koju je slavni fudbaler podijelio na svom Instagram profilu pokazuje upravo to. Naime, na njoj se vidi kako se Georgina snalazi s blizancima Mateom i Evom, te Cristianom Juniorom.

harry

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti