Dubioza kolektiv uoči koncerta: Skenderija će biti krcata!

Piše: Redakcija

Dubioza kolektiv prigodnom pjesmicom u novom web videu najavljuje svoj veliki samostalni koncert u dvorani “Mirza Delibašić”,u  petak, 1.decembra 2017., kojim se nakon četiri godine vraća u Sarajevo.

Na ovom koncertu će promovisati svoj novi album čiji izlazak je planiran za početak novembra pod nazivom “Pjesmice za djecu i odrasle”.

Video spotovi za prva dva singla sa albuma, “Himna generacije” i “Treba mi zraka” su već objavljeni, a pjesma “Pionirska” koju je Dubioza premijerno odsvirala u akustičnoj verziji u radijskoj emisiji, naišla je na veliki interes publike na socijalnim mrežama pa je ovaj video već pogledan 700 000 puta.

U studijskoj verziji pjesme “Pionirska”, koja će se naći na novom albumu, ugostili su sarajevski hip-hop duo Helem Nejse, koji će biti i gosti na koncertu u Skenderiji.

A od sutra, u novom broju Azre, moći ćete pročitati intervju sa Branom Jakubovićem frontmenom benda Dubioza kolektiv.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti