Moda: Oversized je dobar izbor

Piše: Redakcija

Oversized odjeća izuzetno je aktuelna, a pri izboru ovakvih odjevnih komada trebate voditi računa o balansu. Naime, ukoliko se odlučite za oversized komade poput duksa, majice ili jakne, važno je da dole izaberete neki „fitted“ komad, poput uskih farmerica, jer ćete na taj način postići nešto ženstveniji izgled.

Dodajte boje

Ukoliko izaberete jednobojne stvari, detalji u boji će vašu kombinaciju učiniti zanimljivom. Vezene farmerke, torba ili patike u boji sigurno su dobar izbor.

 Informacija više

Osim oversized trenda, ovu jesen će obilježiti i teksas komadi, pleteni džemperi kao i „western“ detalji. Za savršen izgled stilisti preporučuju da kombinirate teksture i printove kao i da birate obuću s blok petom.

moda moda1 moda2 moda3 moda4 moda5 moda6 moda7 moda10

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti