Uštedite na proizvodima za njegu lica uz pomoć malih trikova

Piše: Redakcija

Njega lica veoma je bitna, no kada potrošite neke od omiljenijh kozmetičkih preparata u pomoć vam mogu uskočiti prirodni sastojci koje imate u kući. S obzirom na to da se radi o prirodnim sastojcima, ne sumnjamo da ćete ih od sada pa nadalje uvijek koristiti.

Za piling lica

Nemate dovoljno pilinga za lice? Ništa strašno! Pomiješate malo običnog bijelog šećera (za blaži) ili kukuruznog brašna (za jači piling) s mlijekom za lice. Kružnim pokretima lagano prstima istrljajte kožu, isperite vodom kao i obično i koža će biti savršeno očišćena.

lice

Trakice za čišćenje pora T zone

Napravite sami vlastite trakice za čišćenje pora T zone: pomiješajte kašičicu mlijeka sa kašičicom želatine, smjesu zagrijte u mikrovalnoj pećnici desetak sekundi i nanesite na željeno mjesto. Kada se smjesa osuši, skinite je kao peel off masku.

Soda za blistav osmijeh

Želite li sjajne i bijele zube ne trebate uzalud trošiti novac na skupe paste za izbjeljivanje. Operite zube s vremena na vrijeme sa sodom bikarbonom i vidjet ćete fantastičan efekt.

Čaj od kamilice

Za umorne i otečene oči nema boljeg lijeka od vrećica čaja od kamilice! Stavite vrećice u proključalu vodu na nekoliko minuta, zatim ih stavite u frižider, a čim se ohlade položite ih na oči. Kada se nakon pet minuta ugriju od temperature lica samo ih okrenite na drugu stranu i držite još toliko.

kamilica

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti