Najslađe spužvice za nanošenje pudera na svijetu

Piše: Redakcija

Spužvice za nanošenje makeupa postale su veliki hit u drogerijama unatrag dvije godine. Kako su djevojke počele ozbiljnije pristupati šminkanju, a zahvaljujući trendu Instagrama i beauty blogera, tako su se i beauty kuće angažirale i ponudile cijeli set proizvoda koji su nekada bili rezervirani za makeup artiste, piše Buro247.hr.

g

Silikonske spužvice su praktične iz mnogo razloga, a jedan od ključnih je lakoća održavanja. Samo ih operete s vodom i sapunom i riješili ste sve nečistoće.

ph95ff40cg2qbwe

 

Iz američkog brenda Sistar dolazi novi set silikonskih spužvica. Radi se o emoji spužvicama sa simpatičnim printom. Iako na tržištu postoji milion spužvica toliko su slatke da će vjerovatno naći mjesto u kozmetičkim torbicama svih žena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti