Kako stvoriti efekat pudera na licu

Piše: Redakcija

Vjerovatno su se mnoge žene zasitile pudera. Ono što je temelj dobrog make up-a je besprijekoran ten, a svi mi smo u potrazi da upravo to priuštimo svojoj koži. Kako biste stvorile izgled koji će pružiti efekat kao da imate puder na licu, donosimo beauty tajne.

Piling kiselinama

Kad koža izgleda beživotno i umorno, najčešće su razlog za to nakupljene odumrle stanice kože, što znači da je vrijeme za dobar piling. Stanice kože se prirodno obnavljaju svakih 28 dana, ali kako starimo, ovo razdoblje obnove se produžuje, što znači da svojoj koži trebate pomoći pilingom. Dermatolozi preporučuju pilinge s kiselinama, naprimjer glikolnom ili mliječnom, jer će one odmah popraviti izgled pora i dati svježinu licu.

Masaža lica

Ako ste ikada bili na masaži lica, znate da ona daje trenutni lifting i taj efekt ne traje dugo. Zato bi bilo dobro da sami naučite neku masažnu tehniku. Masaža može podmladiti kožu lica, jer poboljšava cirkulaciju na površini kože i nakon nje ćete odmah izgledati osvježeno.

Priuštite sebi dozu vitamina C

Ovaj vitamin poznat je po tome da odmah daje sjaj licu, ali kad se koristi duže vrijeme, ima sposobnost uklanjanja pigmentacijskih mrlja, pomaže stvaranju kolagena, čini lice blistavijim i zateže bore.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti