Nove torbe modnog brenda Louis Vuitton

Piše: Redakcija

Umjetnik Jeff Koonis  i prestižna modna kuća Louis Vuitton zajedno su napravili kolekciju torbica. Ova činjenica ni malo nije iznenadila sve ljubitelje ovog modnog brenda, pa su čak i pohvalili ovaj savršeni spoj mode i umjetnosti.

Moda i umjetnost se često preklapaju, pa se ideja o printu klasičnih slikarskih remek-djela na slavne modele torbi činila kao odlična ideja. I doista, kolekcija “Masters” je u vrlo kratkom roku dostigla gotovo kultni status, što najbolje potvrđuju i posljednje vijesti.

Naime, najavljena je i kolekcija naziva “Masters 2”, koja ponovno donosi raznolike modele torbica ukrašenih prekrasnim slikama majstora poput Turnera, Maneta i Gauguina. Kolekcija će se u prodaji naći od 27. oktobra, a  ono u čemu se slažu svi koji su je pogledali  jeste da je teško izdvojiti samo jednog favorita.

Pogledajte novu kolekciju torbica modnog brenda Louis Vuittona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti