Moda: Military stil

Piše: Redakcija

Vojničke jakne i kaputi se svakih nekoliko sezona iznova vraćaju u high street i dizajnersku ponudu i polako postaju više klasik nego trend koji će proći. Tome je u najvećoj mjeri doprinijela modna kuća Balmain, kojoj su takozvani „military“ motivi već postali zaštitni znak, a u stopu je  prate Gucci, Saint Laurent kao i mnogi drugi. No, jakne i kapute s prepoznatljivim dvostrukim kopčanjem možete pronaći i u high street trgovinama, a mi vam donosimo neke od najpopularnijih modela ove vrste.

Savjet više 

Iako su kaputi i jakne s dvostrukim kopčanjem najprepoznatljiviji detalj, to ne znači da „military“ stil možete postići samo uz pomoć njih. Naime, odjeća vojnog uzorka i ona maslinaste boje biće dovoljno da vaš svaki outfit bude i više nego upečatljiv

cizme8 cizme9 cizme10 cizme11 cizme12 cizme13 cizme14 cizme15 cizme16

Kombinirajte sa… 

Najbolje je da ovaj model jakne ili kaputa kombinirate uz jednostavnu bluzu i farmerke. Kako biste upotpunili svoj „military“ izgled izaberite bajkerske čizme i jednostavnu torbu, dok se kada je o detaljima riječ preporučuju minimalistička ogrlica ili marama.

cizme cizme1 cizme2 cizme3 cizme4 cizme5

 

Psssst….  

Postoji mnogo načina na koji možete nositi maskirni print – pantalone će odlično ići uz čizme ili štikle, a helanke sa istim motivom grijat će vas u hladnim danima. Nešto neutralniji izbor su kombat pantalone, pa ih je lakše kombinirati sa drugim komadima odjeće.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti