Mila Kunis i Ashton Kutcher: Dječije fotografije daleko od očiju javnosti

Piše: Redakcija

Jedan od najpopularnijih glumačkih parova, Mila Kunis i Ashton Kutcher, ne mogu nigdje otići da ih ne prate fotografi, a s obzirom na činjenicu da imaju dvoje djece, odlučili su da ne žele da i djeca prolaze kroz to. Upravo zbog toga je Ashton najavio kako fotografije svoje djece ubuduće neće objavljivati na društvenim mrežama, a otkrio je i na koji način momente iz dječijeg života dijele s članovima porodice.

– Imamo privatnu društvenu mrežu putem koje dijelimo stvari s porodicom i prijateljima tako da deda i baba mogu vidjeti svoje unuke. Razlog zašto svoju djecu ne objavljujemo javno je taj što smatramo da je bitna stvar ličnog izbora – rekao je Ashton dodavši da želi dozvoliti svojoj djeci da sami odluče o tome žele li jednog dana biti javne osobe.

On je dodao da bi društvene mreže  trebale služiti da eksponiramo svoj lični život, a ne za potrebe otkrivanja tuđeg.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti