Šokantno priznanje članice Pussycat dolls: Grupa je bila paravan za prostituciju

Piše: Redakcija

Bivša članica popularne ženske grupe Pussycat dolls, Kaya Jones, kako piše Daily Mail, tvrdi kako je samo grupa bila  paravan za prostituciju i da su ostale članice, bile prisiljene upuštati se u spolne odnose s vodećim ljudima u muzičkoj industriji.

kaya-jones

– Nisam bila u ženskoj grupi. Radilo se o organiziranoj prostituciji. Pjevale smo i bile slavne, ali to je bilo sporedno. Naši vlasnici bili su ti koji su zarađivali – napisala je Kaya na Twitteru.

Tvrdi da su zlostavljanja bila ozbiljna. Kaya je objasnila kako su joj rekli da mora spavati s direktorom izdavačke kuće, a ako to ne učini, proslijedit će je nekom od drugih vodećih ljudi u industriji. Prema njezinim riječima, prosljeđivanje djevojaka bila je potpuno normalna stvar.

pussycat

Kaya je rekla da kao član grupe morate biti timski igrač što znači, morate spavati s kim vam narede jer ako to ne uradite nemaju vas čime ucjenjivati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti