Zelena glina za zube

Piše: Redakcija

Zelena glina je namirnica koju biste trebali imati u svom domu. Riječ je o proizvodu s višestrukom primjenom, kako za lijepu kožu bez akni i drugih kožnih problema, tako i za lijep osmijeh. Za sve one koji ne znaju, zelena glina može se iskoristiti i za zube.

Poznato je kako paste za zube jednim dijelom sadrže i hemikalije koje nikako ne mogu biti dobre za bilo čiji organizam. Zbog toga je dobro razmisliti o prirodnim metodama uz pomoć kojih ćete imati lijepe, bijele i zdrave zube, nakon čega posjeta zubaru neće biti toliko zbog karijesa ili kamenca nego samo kao dio redovne kontrole. Mnoge žene koje su imale problema s aknama na licu i kojih se nikako nisu mogli riješiti, složile su se kako je glina učinkovit sastojak s brzim rezultatima. Zelena glina može biti dio i prirodnih pasti za zube koje možete sami napraviti, pa ako imate vremena i volje vrijeme je da svojim zubima i usnoj šupljini priuštite samo najbolje.

Prirodna pasta za zube napravljena od zelene gline pomaže ukloniti plak, ojačati zube te očistiti usnu šupljinu. Jake i zdrave zube imat ćete zahvaljujući brojnim korisnim sastojcima koji se nalaze u glini, a to su silicij, magnezij i kalcij. Pasta ima blago djelovanje pa tako ne dolazi do oštećenja zubnog mesa, a što nije slučaj s mnogim kupljenim pastama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti