Jelena Rozga nakon raskida sa Stjepanom Hauserom: Prije sam bila ishitrenija, odlučivala sam na prvu, slušajući srce, no sada slušam razum

Piše: Redakcija

Kada je nakon dvije i po godine veze muzički par, Jelena Rozga i  Stjepan Hauser, objavio vijest o raskidu mnogi nisu mogli vjerovati da su ipak donijeli odluku da svako krene svojim putem. 

Jelenu Rozgu i njenog 11 godina mlađeg izabranika svi  su smatrali jednim od najsretnijih parova na sceni. 

jelena

Od njihova raskida prošlo je mjesec dana, a šta o toj odluci misli danas, pjevačica je otkrila u razgovoru za hrvatsko izdanje magazina “Story”.

–Svaka greška, svaka pogrešna odluka, bila je životna škola iz koje sam učila. Prije sam bila tvrdoglavija, greške nisam priznavala, inatila se, ali to je bio proces učenja. Sve ono što danas jesam, postala sam zbog svojih pobjeda i poraza. Danas greške priznajem, a uspjehe ponosnije slavim. Prije sam bila ishitrenija, odlučivala sam na prvu, slušajući srce. Danas sam nekako odraslija, slušam instinkte, osluškujem svoje srce, ali slušam i što mi razum govori, svaka odluka koju u tom trenutku donesemo, čini nam se najboljom, ali vrijeme nam pokaže jesmo li zaista bili u pravu – bila je iskrena Jelena.

Pročitajte još