Muškarci i žene se slažu: Idealan broj partnera prije nego se skrase je 12

Piše: Redakcija
Novo istraživanje je otkrilo da muškarci i žene vjeruju da je idealan broj partnera prije nego se skrase s jednom osobom 12. Istraživanje je proveo website za oženjene Illicit Encounters, a zaključili su da je 12 idealan broj jer pokazuje da je osoba “sklona seksualnim avanturama i liberalna”.

Prema istraživanju, manje od 10 partnera ukazuje na to da je osoba konzervativna i seksualno neiskusna, dok su osobe koje su imale više od 19 partnera sebične, teško im je udovoljiti i imaju preveliku želju da mijenjaju partnere.

Istraživanje je također pokazalo kako muškarci, više od suprotnog spola, žele znati seksualnu prošlost partnerke. Žene, s druge strane, jednostavno žele uživati u trenutku, a prošlost ostaviti po strani.

klix.ba

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti