Kraljevska romansa: Kako je princ Harry upoznao Meghan

Piše: Redakcija

U velikoj Britaniji uskoro će prikazati film “When Harry Met Meghan: A Royal Romance” u kojem će biti otkriveni do sada nepoznati detalji veze princa Harryja i  kanadske glumice Meghan Markle.

Ovaj zaljubljeni par rijetko kada daje izjave o svojoj vezi, a do sada su se samo dva puta pojavili u javnosti zajedno.

Naime princ Harry bio je zaljubljen u Meghan godinama prije nego što ju je upoznao i to zbog njezine uloge u seriji ‘Odijela’ koju je redovito pratio, a upoznao je preko zajedničkih prijatelja prošle godine.

– Zajednički prijatelj organizirao je grupni izlazak i druženje prošle godine. Sve je bilo organizirano kako bi sadašnji par imao vremena za razgovor i upoznavanje. Hemija između njih je učinila svoje. Ona je duhovita, puna samopouzdanja i nije davala pažnju tome što nasuprot nje sjedi princ Harry. Mislila je da je nevjerovatno sladak -otkrio je izvor blizak paru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti