N1 televizija sinoć proslavila tri godine uspješnog emitiranja programa

Piše: Redakcija

Sinoć je u sarajevskoj pivnici HS obilježena treća godišnjica od početka emitiranja programa N1 televizije. Proslavi su prisustvovale brojne zvanice iz svijeta filma, muzike, sporta, novinarstva, političkog i društvenog života. Svi prisutni su mogli uživati u prigodnom programu uz piće i hranu, a zabavu je svojim glasom upotpunila Ammara Mistrić.

N1 televizija je obilježila tri godine uspješnog emitiranja programa u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu. Na sinoćnjoj svečanosti istakli su kako je N1 televizija prva u kablovskim operaterima i u top pet kada je riječ o gledanosti. Najavili su i nove projekte koji će se realizirati iduće godine. Čestitkama se pridružila i CNN televizija, čiji je N1 regionalni partner.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti