Košarkaš pred optužbama: Michael Jordan kada ćeš početi plaćati alimentaciju za kćerku?

Piše: Redakcija

U moru žena koje optužuju nekadašnjeg slavnog košarkaša Michaela Jordana, da je otac njihovog djeteta, javila se još jedna – Laquetta Theus. Ona naime od Michaela uporno traži da plaća alimentaciju za kćerku Juyanu Rachelle Henderson, koju je rodila u avgustu 2010. godine.

– Michael Jordan, kad ćeš početi izdržavati svoju dvogodišnju kćerku? Potrošio si deset miliona dolara na svoje lijepo vjenčanje. To je super, ali ne misliš li da je vrijeme da počneš brinuti i za svoje dijete? – napisala je Laquetta na svom Facebooku.

Prije nje, javila se i Pamela Smith koja tvrdi da je otac njenog sina Jordan. Obje traže alimentaciju. Jordan je nedavno oženio djevojku Yvette Prieto. A, kako će ona reagirati na ove tužbe? Ne znamo. Ali, Jordan ima odgovor:  Žrtva sam pohlepe. One žele novac od mene!

[nggallery id=236]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti