Tužna strana influencera i instagrama

Piše: Redakcija

U potrazi za slavom, influenceri unajmljuju privatne avione koji nikuda ne idu, samo kako bi se slikali…

Posao influencera i dalje je čarobni jednorog karijera, za kojim trče brojni milenijalci.

Zadatak izgleda jednostavno; putuješ, jedeš, nosiš predivnu odjeću i fotografiraš se za Instagram dok ti kozmetičke tvrtke, dizajneri i hoteli u naručje bacaju novac i besplatne poklone.

Naizgled nonšalantna karijera zahtjeva puno ulaganja, kako vremena, tako i novca, vještina i sreće pa mnogi ne razumiju da je svijet influencera sličan Hollywoodu – u moru prekrasnih i talentiranih ljudi, samo će neki dobiti priliku i postati prave zvijezde s milionima na bankovnom računu.

 

Želja za ‘najlakšim poslom na svijetu’ neke korisnike Instagrama dovodi do očaja pa, u želji da naprave savršenu fotografiju, lažiraju luksuzan način života koji si ne mogu priuštiti.

To je primijetila jedna mala ruska tvrtka koja iznajmljuje luksuzne stvari pa sada wanna be influenceri u Rusiji mogu unajmiti privatni avion na nekoliko sati i to za ‘samo’ 200 Eura, piše The Sun.

U čemu je caka? Taj avion nikuda ne ide i neće poletjeti, barem ne zbog influencera koji za to nema novaca, ali zato predstavlja savršenu kulisu ispred koje se tužni Instagrameri mogu prenemagati, a zatim ući u unutrašnjost i glumiti kako ispijaju šampanjac dok lete na zemlji.

I to nije sve! Private Jet Studio svojim klijentima nudi i usluge profesionalnih vizažista, stilista i fotografa koji će ih dotjerati za glumljenje bogatašice ili bogataša.

Izvor: media-marketing.com

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti