Olivia Newton-John: Životna drama glumicine kćerke

Piše: Redakcija

Chloe  Lattanzi, kćerka poznate glumice i pjevačice Olivie Newton-John, krenula je majčinim stopama te se oprobala u svijetu glume kao i muzike ali do sada, nažalost, nije ostvarila zavidan uspjeh. No, uprkos tome ne može se reći da je Chloe potpuno nepoznata javnosti. Naime, kćerka poznate glumice poznata je po drastičnim plastičnim operacijama pomoću kojih je u potpunosti promijenila svoj izgled. Tako je, do sada, uradila korekciju nosa, povećanje grudi te se podvrgavala dodavanju botoksa i filera. To i zavisnost od kokaina i alkohola uticali su na činjenicu da Chloe završi na liječenju.

– Kada gledam svoj profil na Instagramu imam osjećaj da vidim neku strankinju. Sazrela sam i slobodna sam, hvala Bogu – napisala je Chloe nakon tretmana, koji je učinio da se osjeća bolje.

Smatra se da je Chloe odlučila da mijenja svoje životne navike zbog činjenice da se njena majka već duže vremena bori s rakom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti