Nova “Azra” od danas na kioscima: Legendarni Džaja iskreno: Pun k’o Džajić? Volio bih da je tako, ali to je samo glas koji me bije

Piše: Redakcija

Dragi naši, od danas je u prodaji novi broj magazina “Azra”. I ovoga puta nastojali smo da vas informiramo, raspoložimo i učinimo zanimljivom sedmicu koja je pred vama. Ana Ivanović više ne može skriti trudnički stomačić, Amal Clooney i Cindy Crawford su postale najbolje prijateljice, iznenadio nas je Chris Noth pa smo se pitali gdje je nestao Mr. Big? Legenda “Crvene zvezde” Dragan Džajić je boravio u Sarajevu sa suprugom Brankom, za “Azru” govori o dugogodišnjem braku, kćerkama koje su izrasle u prave ljepotice, ali i otkriva zašto izraz “pun k’o Džajić” nema utemeljenje.

Tri dame Ana Babić, Suzana Mančić i Jasna Ornela Bery su pronašle formulu kako lijepo stariti. Otkrivaju kako izgleda njihova beauty rutina, ko im je najbolji saveznik u borbi s borama, te po kojim principima žive.

Vlado Kalember je nakon razvoda od supruge Ane Rucner s kojom ima sina ostao u dobrim odnosima: Mi smo mentalitet koji voli ući u svaki život, kuću, tanjir i krevet.

Maja Munda je jedno od najomiljenijih TV lica u našoj zemlji. Kako i ne bi bila, svake sedmice nas sa svojim gostima obraduje novim kulinarskim specijalitetom.

Miodrag Miki Trifunov ne krije da je postao glumac iz dosade. Saznajte ko je dama kojoj na Markalama govori poeziju.

Sjećate li se zgodnog kriminalca i zatvorenika Jeremyja Meeksa? Danas živi u dvorcu, uživa u milionima, ostavio je suprugu i zaljubio se u bogatu nasljednicu.

Azra Dedić, prva zaposlena djevojka s down sidromom u našoj zemlji, osvojila je bronzanu medalju na svjetskom prvenstvu u judou: Plakala sam od sreće.

Andrea Bocelli, slavni tenor priznao: Doktori su majci savjetovali pobačaj, jer su predvidjeli moj invaliditet.

Svjetski uspjeh Borisa Kargotića i Anile Gajević. Borisove modne kombinacije nosi i Madonna, vlasnica talent agencije “Zona” članica je porodice Evropske filmske akademije.

Tvid je in, želite sreću i raspoloženje, dom opremite kraljevsko plavom. Vodimo vas u Italiju i učimo kako napraviti “Napuljsku pizzu”.

Pitali smo stručnjaka: Šta je uzrok naglih promjena raspoloženja kod najmlađe populacije i adolescenata: 12.2 posto djece u BiH do 15. godine pomišlja na samoubistvo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti