Channing Tatum obožava svoju suprugu Jennu, a evo i zbog čega

Piše: Redakcija

Holivudski glumac  Channing Tatum nikada nije krio koliko voli svoju suprugu Jennu, s kojom je u braku osam godina i ima četverogodišnju kćer Everly.

Lijepa Jenna privlači pažnju gdje god da se pojavi, a nekoliko godina unazad nosi titulu jedne od najljepših i najzavodljivijih holivudskih glumica i plesačica.

Iako su holivudski brakovi kratkoga daha, oni  su i dalje zajedno, a što je najbitnije vjerni jedni drugom. Tajna je u tome što je glumica uvijek besprijekornog izgleda, a čitateljima Glamura otkrila je svoje beauty tajne.

Po mnogima Jenna ima jednu od najljepših kosa u Hollywoodu a njeguje je proizvodom Jen Atkin Ouai Wave Spray i priznaje da ne može živjeti bez njega. Čim izađe ispod tuša, njime poprska kosu i prstima samo uobliči vrhove. Ponekad ga koristi i na suhu kosu, što njezinoj kosi daje nevjerojatne valove i cool efekt.

Priznaje da bi voljela obojiti kosu u platinasto plavu no boji se hoće li joj to uništiti vlasi.

– Rado isprobavam sve beauty trendove i volim eksperimentirati s ljepotom. Ali, nikad više ne bi nosila tamni ruž ili presvijetli – otkrila je i dodala kako bi zadnji novac iz novčanika uvijek potrošila na ruževe za usne.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti