Da li Kate Middleton i princ Willliam očekuju blizance

Piše: Redakcija

Još od kada je početkom septembra engleska kraljevska porodica i službeno potvrdila kako princ William i vojvotkinja od Cabridgea Kate Middleton čekaju treće dijete, javnost nagađa hoće li biti dječak ili djevojčica. No, istodobno su se pojavila i šuškanja u raznim medijima kako Kate očekuje blizance, a posljednji u nizu od njih, časopis Express, otkriva kako Kate nosi – bliznakinje i to jednojajčane.

Neimenovani izvor je ipak za Life and Style magazine otkrio kako je kraljica Elizabeta bila oduševljena kad je čula da će joj unuk dobiti blizance, no prema pisanju istog časopisa Kate je očajna jer “želi smanjiti svoje kraljevske dužnosti i posvetiti se majčinstvu.”

Navodno Kate očekuje jednojajčane djevojčice, a s obzirom da je popularni par već prije objavio listu imena koja im se najviše sviđaju, u uži izbor ušla su sljedeća imena: Victoria, Alice, Olivia, Alexandra i Elizabeth.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti