Sve što trebate znati o Lais Ribero i fantastičnom grudnjaku Victorie Secret

Piše: Redakcija

S manje od tri sedmice do revije u Shangaju, Victoria’s Secret je danas otkrila svoj iznimno fantastični grudnjak. Grudnjak “Champagne Nights Fantasy” sa s dijamantima, žutim safirima, plavom topazom od 18 karatnog zlata, koji je dizajnirao Mouawad, košta 2 miliona dolara, a nosit će ga Lais Ribeiro.

Lais Ribeiro, Brazilka koja radi za Victoria’s Secret od 2010. godine službeno je postala Anđeo 2015., a pojavila se na svim modnim revijama osim 2012. godine kada je iskrenula gležanj tokom probe i nije bila u mogućnosti učestvovati na reviji.

Ribeiro se počela baviti modom 2009. godine, samo godinu nakon što je rodila sina Alexandrea. Njezini prijatelji su je pozivali da nastavi s modeliranjem u svom rodnom Brazilu i brzo je postala jedna od najboljih modela tokom modne sedmice u Sao Paolu. Godinu kasnije Ribeiro je hodala pistama od New Yorka do Pariza, radeći s dizajnerima kao što su Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs i Tom Ford. Ribeiro je u ljubavnoj vezi sa košarkašem Jaredom Homanom od 2015. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti