Michelle Pfeiffer dokazala da joj godine ne mogu ništa

Piše: Redakcija

Michelle Pfeiffer na premijeri filma Murder On The Orient Express, pokazala kako je i dalje jedna od najstylish i najljepših žena na svijetu. Glumica je za premijeru odabrala fantastičnu srebrnu haljinu s potpisom modne kuće Prada, a sa svojih 59 godina pokazala je kako je i dalje jedna od najljepših glumica koja osvaja svojim stilom.

Elegantna duga haljina s naglašenim gornjim dijelom i dekolteom, stavila je u prvi plan glumičinu odličnu liniju, a s obzirom na srebrni efekt, Michelle je preskočila suvišne detalje. Cijeli look je upotpunila elegantnim dijamantnim, visećim naušnicama cvjetnog motive i uz nekoliko prstenova. Frizuru je činila raspuštena blago valovita kosa, a make up je bio iznimno prirodan uz blagi smokey eyes te nude usne.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti