Sharon Stone: Plesom i jogom protiv plastičnih operacija

Piše: Redakcija

Naslovnicu posljednjeg broja magazina “Haute Living”, krasila je 59-godišnja Sharon Stone, te još jednom pokazala da, barem u njenom slučaju, godine su tek brojke na papiru.

175 centimetara visoka plavuša, koja je nedavno ponovo skratila kosu u dječačku frizuru, otkrila je otvoreno da ne želi ići pod nož da bi prikrila godine.

“Bože dragi, pa jedva da imam vremena istuširati se”, rekla je za magazin Sharon Stone, koja je 2016. godine postala i ambasadorica za filere Restylane.

“Koristim dobre kreme i trudim se obrijati noge kada stignem. I obožavam vježbati. Mislim da je upravo vježbanje ključ za dobro zdravlje, kao i zdrava prehrana. Plešem, bavim se jogom, pilatesom, plivam, igram se s djecom, jašem konje, idem na plažu. Što god radila, volim da sam u pokretu. Ne odlazim na satove vježbanja, već iskoristim bilo koji trenutak”, istaknula je.

https://www.facebook.com/sharonstoneofficial/videos/1926130904321254/

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti